Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfyllda cannelloni

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Prova gärna detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i olja med hackad lök, pressad vitlök och riven morot. Tillsätt krossade tomater och kryddor.
  2. Koka i 10 min. Blanda hälften av såsen med färskost. Lägg resten av köttfärssåsen på lasagneplattorna och rulla ihop.
  3. Lägg med skarven neråt i en smord form. Skeda över såsen med ost i och strö över parmesanost. Gratinera i 200 grader, 25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.