Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda cannellonnis, röran kan varieras i oändlighet. Ostsåsen har jag kopierat från en annan användare på Matklubben, men funkar utmärkt till dessa små knyten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den hackade spenaten i smör, lägg i strimlad skinka och purjolök. Tillsätt keso och ev salt och peppar. Fyll cannellonnirören med fyllningen.
  2. Smält smör, lägg i mjöl, tillsätt mjölk. Var noga med att röra hela tiden och tillsätt sedan vatten och låt fetaosten smälta ner i såsen.
  3. Häll delar av såsen i en ugnsäker form, lägg på cannellonnirören, och bred därefter över resten av såsen och toppa med ost.
  4. 180 grader i ugnen i cirka 40-45 min. Serveras med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.