Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni med kyckling & spenat

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Man kan ta bort oliverna om man inte gillar dem . Så gjorde vi i min familj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ostsås Smält margarinet och rör ned mjölet. Häll försiktigt i mjölken litet i taget. Rör om hela tiden. Blanda ner vatten, buljongtärningen och slutligen fetaosten. Rör om till osten har smält. Salta och peppra.
  2. Cannelloni Skär kycklingfiléerna i små bitar (det är lättare om kycklingen är något fryst). Pressa ner vitlöksklyftan i margarin. Stek kycklingen med salt och peppar till den har fått lite färg och lägg ner spenaten. Häll kyckling och spenatröran i en bunke och låt svalna något. Blanda ner den smaksatta keson och hackade oliver i röran.
  3. Skär ca 1 dm långa bitar av den färska pastan. Lägg några matskedar av keso- och kycklingröran på pastan och rulla ihop. Häll lite av ostsåsen i botten av en smörad ugnsfast form. Lägg ner cannellonirullarna och häll resten av ostsåsen över. Skiva tomat och lägg överst. Värm i ugn ca 20 min på 200°. Servera med ruccolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.