Crêpes är bra mat då de kan förberedas och även frysas. Kalla crêpes gratineras i 225° ca 15 minuter.
Ingredienser
Instruktioner
Häll mjöl i en bunke, tillsätt mjölken lite i taget och vispa till en slät smet.
Tillsätt ägg, ost, salt och smält smör.
Grädda 8 tunna pannkakor på medelgod värme och lägg dem vartefter på ett fat.
Strimla kycklingfiléerna. Skala och hacka lök och vitlök, skölj och skiva champinjonerna.
Hetta upp smöret i en panna och stek kycklingen i omgångar. Ta upp kycklingen. Fräs slutligen lök och champinjoner tills de får lite färg. Vänd ner kycklingbitarna och spenat. Smaka av med muskot, salt och peppar.
Sätt ugnen på 250° och grill. Lägg 3 msk fyllning på varje pannkaka och rulla ihop. Lägg i en ugnssäker form.
Koka upp grädden med parmesan under omrörning i en kastrull. Kan förberedas hit!
Häll såsen över crêpesen och gratinera tills de får färg, ca 5 minuter.