- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Väldigt enkel och snabb rätt att laga till!
Instruktioner
- Mät upp och koka pastan enligt förpackningen, men ta gärna av den något för tidigt. Den får gärna vara ganska ordentligt al dente.
- Skär kycklingen i bitar. Stek den i olivolja. Salta och peppra.
- Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.
- Hacka löken och skiva vitlöken i tunna skivor. Fräs löken i olivolja (ganska mycket, ca 3-4 msk) i en traktörpanna tills den mjuknar, den behöver inte få färg. Skiva champinjonerna tunt och tillsätt dem. Fräs löken och champinjonerna på medelvärme i några minuter så champinjonerna mjuknar.
- Tillsätt grädden och kycklingfonden. Hacka basilikan grovt och tillsätt den. Låt puttra någon minut.
- Red med maizena till önskad konsistens. Blanda i pastan.
- Tillsätt kycklingen och pinjenötterna och blanda ihop.
Smaka av med salt och peppar.
Publicerat den
14 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar