Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med salvia, pasta och svamp

 
Kyckling med salvia, pasta och svamp Kyckling med salvia, pasta och svamp Kyckling med salvia, pasta och svamp
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och smakrik rätt som uppskattas av alla åldrar.

Ingredienser

Instruktioner

Snitta kycklingbrösten och fyll med de färska salviabladen. Salta, peppra och bryn försiktigt runt om. Låt dem sedan gå färdigt i ugn ca 175º ca 5 minuter, innertemp, ca 60º. Stek baconet krispigt och låt rinna av på hushållspapper. Stek svampen i smöret, salta och peppra. Resten av smöret smälter du tillsammans med den pressade vitlöken. Koka pastan enligt tidsangivelse (gärna aldente) Vänd pastan i vitlökssmöret, skär kycklingen i bitar och blanda kycklingen, bacon och svampen med pastan. Smaka av med salt, peppar och servera gärna med parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.