Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad i salldsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongod potatissallad. Den gör jag ofta till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och skrubba potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt den svalna. Mixa äggula, vitlök, dijon, vinäger och olja. Tillsätt rucolan lite i taget. Smaka av med salt och peppar. Blanda dressingen med potatisen. Skiva rödlöken och lägg över potatisen med rivet citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.