Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med rucola

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Är inte så förtjust i majonnäs och brukar därför istället göra denna potatissallad. Mycket godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den kokta, kalla potatisen i bitar och lägg i en skål. Blanda med rucolabladen. Skär de soltorkade tomaterna i strimlor och vänd ner dem.
  2. Blanda samman olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, svartpeppar och salt i en skål och häll över potatissalladen.
  3. Grovhacka valnötskärnorna eller solroskärnorna och blanda ner.
  4. Skär tunna skivor av parmesanosten med potatisskalare och strö över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.