Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv med knaprigt potatistäcke o skånsk senapssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En lite festligare vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv potatisarna på den grova sidan på rivjärnet. Salta, peppra och strö över timjan. Skär falukorven i 2 cm sneda bitar. Doppa i vetemjöl, sedan i vispat ägg. Klä in korven med potatisblandningen. Stek i rikligt med margarin.
  2. Såsen. Smält margarinet tillsätt vetemjöl. Häll i buljongen och matlagningsgrädden. Låt koka en stund. Sätt till senap

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • em_elie 11 december 2008

    Det var riktigt Gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.