Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farfars portvinsglögg

 
Skriv ut

Med doft och smak av advent.... En mustig glögg som är vår favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom russin och mandel i en rostfri kastrull. Låt stå i minst 3-4 timmar eller över en natt. Då hinner kryddornas smak blomma ut ordentligt.
  2. Hetta upp glöggen till kokpunkten, men låt den inte koka i egentlig mening.
  3. Sila glöggen och servera den varm med russin och skållad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.