- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En honungssötad kanel-müsli med äpplen, fikon och russin!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 160°C.
- Blanda Havregryn, äpplen, fikon, russin och mandel i en skål.
- Koka upp honung, vatten och vaniljsocker i en liten kastrull, och häll sedan över havreblandningen. Se till att all müsli fuktas.
- Fördela sedan blandningen jämnt på en smord bakplåt och grädda i ugnen ca 40-45 min. Öppna ugnen och rör om ett par-tre ggr så att inga klumpar bildas.
- När müslin är klar (lagom gyllenbrun), häll över på en kall plåt och låt svalna.
- Avnjut sedan till yoghurt eller mjölk. Jag brukar blanda denna müsli med Kellogg's Special K och mjölk! Otroligt gott :)
Publicerat den
29 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar