Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festgryta från havet

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad jättegod fiskgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken och fräs i matfett till den blir mjuk. Strö över mjöl och rör om. Tillsätt grädde, salt, peppar, chilisås och citron. Lägg i fisken skuren i bitar , sjud på svag värme under lock i 6-8 minuter. Blanda försiktigt ner räkor och musslor. Låt allt bli varmt utan att koka. Garnera med dill.
  2. Servera med ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.