Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En lite lyxigare laxvariant.

Ingredienser

Instruktioner

Salta laxen.Vispa créme fraichen, blanda ner övriga ingredienser.Fördela röran på laxen. Stek i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Gör den kalla röran. Servera med kokt potatis, kall röra och grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 5 juni 2008

    Helt klart blev det en femma för denna fisk. Var lite osäker på om det verkligen skulle behövas en kall sås till. Men tack vare att den var så god så gjorde det inget att den var till. Annars så hade det nog räckt med röran som var på fisken..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.