Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Feta och melon sallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Detta är jättegott när det är varmt ute. Kanon att ha med på picnicen. Denna rätt är gluten och äggfri. Vill man även ha den lactosfri så tar man tofu istället för fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av och skölj bönorna i kallt vatten. Låt det rinna av. Skala och skiva löken.
  2. Blanda samman olja , lime , honung och örtsalt i en stor skål. Rör i bönor, lök, melon, sallad. Smula över fetaosten och strö över pumpakärnorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.