...om du vill ha lite sås till köttet är en madeirasky gott till.
Instruktioner
- Ugn: 175 grader
- Putsa filén. Salta och peppra. Linda Serranoskinkan runt om filén. Lägg över i en ugnssäker form och pensla med smält smör. Stek i mitten av ugnen, cirka 35 minuter till 65 grader innertemperatur.
- Ta ut fruktköttet i melonen med kuljärn eller skär det i kuber med en kniv. Blanda kulorna med fetaost i tärningar, sköljda solrosskott, lite flingsalt och svartpeppar. Lägg upp på serveringsfat. Strö över pumpakärnor och svarta oliver.
- Om du vill ha lite sås till köttet är en madeirasky gott till. Blanda madeira med kycklingfond, vatten och soja i en kastrull. Låt koka 5 minuter. Vispa ner smöret och smaka av med salt och peppar.
Publicerat den
6 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar