Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetagratinerade rödbetor och lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smörj en ugnsform och fyll den med härligheter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna mjuka. Låt dem svalna lite och gnugga av skalet under rinnande kallt vatten. Skär i klyftor och lägg dem i en smord ugnsform. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär laxen i kuber och fördela bland rödbetorna. Krydda med salt och peppar. Smula över fetaosten och ringla över oljan.
  3. Gratinera ca 20 minuter. Garnera med timjan och ringla över honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.