Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfyllda parmasnurror

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Drinktilltugg. Parmaskinkan kan bytas ut mot exempel spickelskinka.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ut skinkan på en skärbräda så att skivorna överlappar varandra lite. Bred på osten och ringla över chutneyn. Lägg på ruccolabladen. Rulla samman till en rulle och vira in i plastfolie, så att den håller formen. Lägg i kyl minst någon timme före servering. Tag bort plasten och skär i fina centimeter-tjocka skivor som bildar vackra snurror.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.