Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikon med rökt lax och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket gott, prova och se.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ost och pepparrot. Dela fikonen och skär bort en tunn skiva på undersidan så de kan stå stadigt.
  2. Lägg en klick ost på varje fikonhalva. Dela laxskivorna på längden. Snurra varje laxskiva som en ros och tryck försiktigt ner den i ostkrämen. Man beräknar två per person.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.