- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Detta recept är smalmat men festlig smak ändå, kan vi lova. Har bjudit vänner på det och alltid lika uppskattat.
Som sagt smalmat!
Instruktioner
Skär file´n i 3 cm tjocka skivor och bryn i en fettsnål panna. Förväll broccolin i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och skär broccolin i mindre bitar.
Fräs samman fett och mjöl och späd under omrörning med mjölk och vin. Låt såsen koka i 3-5 min. Rör någon gång under kokningen. Tillsätt osten och smaka av.
Lägg broccolin i en ugnsäker form. Placera de stekta köttskivorna på broccolin och häll över såsen. Gratiner i ugnen i 250 grader i ca 5 min. Servera med ris eller pressad potatis och en sallad.
Publicerat den
1 april 2012
Skriv kommentar