Fast, fin fisk på pasta- och grönsaksbädd.
Var noga med att inte steka fisken för länge. Den är som godast när fiskköttet bara precis "stannat" och blivit ogenomskinligt.
Instruktioner
- Skär fisken i prtionsbitar och lägg i en ugnssäker form.
Pensla fisken med 1 msk olja och strö över salt och peppar.
stek mit i ugnen i 150 grader, 20-25 minuter.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i en gryta.
- Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Stek purjolök och paprika i resten av oljan i en stekpanna.
Skölj och skär broccolin i buketter och stammen i tunna skivor.
Låt broccolin och majs fräsa med i pannan 1-2 minuter.
- Tillsätt oatly imat och solhavre och låt koka upp.
Koka 2 minuter för att behålla grönsakernas krispighet.
Red av med maizenan utrörd i lite vatten.
Tillsätt dillen och smaka av med salt och peppar.
- Häll såsen över fisken och servera med pastan.
Publicerat den
21 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar