Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk på pasta med sås på broccoli, majs och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fast, fin fisk på pasta- och grönsaksbädd. Var noga med att inte steka fisken för länge. Den är som godast när fiskköttet bara precis "stannat" och blivit ogenomskinligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i prtionsbitar och lägg i en ugnssäker form. Pensla fisken med 1 msk olja och strö över salt och peppar. stek mit i ugnen i 150 grader, 20-25 minuter. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i en gryta.
  2. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Stek purjolök och paprika i resten av oljan i en stekpanna. Skölj och skär broccolin i buketter och stammen i tunna skivor. Låt broccolin och majs fräsa med i pannan 1-2 minuter.
  3. Tillsätt oatly imat och solhavre och låt koka upp. Koka 2 minuter för att behålla grönsakernas krispighet. Red av med maizenan utrörd i lite vatten. Tillsätt dillen och smaka av med salt och peppar.
  4. Häll såsen över fisken och servera med pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.