Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiff med dill sås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket gott recept som jag hittat på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela fisken i matberedare. Lägg i potatismjöl, äggvita, salt och peppar och rör ihop.
  2. Blanda i gräslöken och forma 4 biffar. Vänd i ströbröd och stek i olja ca 4 minuter per sida.
  3. Blanda crème fraiche, majonäs, dill. Servera med kokt potatis och sockerärter. Smaklig måltid!
  4. Jag tog den vita fisken jag hade hemma och de va Gös. Underbart gott!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.