Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar med ansjovissås

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Variation på fiskbullar i buljong som jag oftast gör dillsås till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ansjovisarna med en stavmixer t ex i en skål. Hacka löken o fräs den i smöret tills den blir mjuk i en tjockbottnad kastrull. Lägg i mjölet o rör om. Slå i buljongen från fiskbullarna, vinet och mjölk till önskad konsistens. Låt det sjuda några mi- nuter. Tillsätt den mixade ansjovisen, fiskbullarna och dillen. Krydda med vitpeppar efter behag. Låt allt bli varmt.
  2. Hoppas att det smakar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.