Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätta att göra och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att fisken är helt benfri. Finhacka fisken,både vitfisken och den rökta laxen i en matberedare. Blanda färsen med grädde,äggvitorna och kryddor. Var försiktig med cayennepepparen så det inte blir för starkt.
  2. Forma 4 biffar. Stek de med smör i medelvarm panna. Beräkna stektiden till ca 6-7 minuter per sida. Servera kokt potatis rivna morötter och smält smör till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.