Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai fish cakes

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fiskfärsbiffar med mycket sting

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en matberedare och mixa till slät smet. Tillsätt fisksås,ägg,koriander,currypasta,chili,vitlök, ingefära och lime och mixa samman. Blanda i salladslöken. Forma till biffar. Stek biffarna i olja på hög värme, ungefär 2 min på varje sida,låt rinna av på hushållspapper. Garnera med lite hackad koriander,servera med limeklyftor och sweet chilisås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.