Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé i ugn

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkelt att tillaga och riktigt gott! Ytterligare en barnfavorit!

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken om den är fryst. Smörj en ugnsfast form och varva fiskfiléerna med lite ströbröd. Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 10 min. Strö över riven ost och fortsätt steka i ugn ca 10-12 min. Servera med hollandaisesås och kokt potatis/potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 19 augusti 2009

    Jag penslade först fisken med ägg och sedan bröade jag den. Allt blev supergott/kram Bappi

  • ann12 22 juli 2011

    jättegod maträtt!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.