Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng ala sandra

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

En god lättlagad gratäng

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en form lägg i de frusna fiskblocken. landa ströbrödet med alla kryddorma smält margarin tillsätt brödblandningen samt vatten och persilja låt det hela få ett snabbt uppkok! Bred ut massan på de frusna fiskblocken och ställ in i ugenen ca 50-55 min i 200 grader. Servera med pressad potatis kokta grönsaker och skirat smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.