Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklasagne med skaldjur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har fått detta fiskrecept av min arbetskamrat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Dela fiskfiléerna i två bitar och strö på salt och vitpeppar. Lägg fyra fiskbitar i en ugnsfast form.
  3. Blanda crabsticks, räkor, dill och 1 dl av osten i en skål och fördela blandningen på fiskbitarna. Pressa en halv citron över.
  4. Lägg de resterande fiskbitarna över skaldjuren och toppa med lite riven ost. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter.
  5. Skär broccoli i små buketter och marinera med olivolja och pressad citronsaft i 10 minuter. Servera fisken med grönsallad, broccoli, citronskivor, dill och en klick majonnäs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.