Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med sås med potatis

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Helt ok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fiskpinnarna gyllebruna, ställ åt sidan
  2. Mosa ner äggen med en gaffel till en fin smet i en kastrulll och tillsätt mjölk, osten, dill, pizzakrydda, grönsakerna, habanero och låt det puttra sakta till en ganska krämig sås under omrörning och smaksätt såsen försiktig med worcestershire sauce i slutet och smaka av
  3. Häll äggsåsen över fiskpinnarna och servera med potatis och orientdressing vid sidan om att kombinera med såsen och kall dressing i varje tugga Går även servera med pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.