Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pröva gärna ett vitlöksbröd till soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, vitlök, dill och persilja. Skala och strimla kålrot. Skala och skiva morot. Koka pastan enl. förpackningsanvisningen. Koka morot och kålrot i fiskbuljong ca 10 minuter. Tillsätt lök, vitlök och saffran. Smaka av med salt och peppar. Skär torsken i bitar och lägg ner dem i soppan. Låt sjuda ca 5 minuter. Blanda ner räkor och pasta i soppan. Strö över dill och persilja.
  2. Servera soppan med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.