Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderblomssaft med lime

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 4 dagar
Skriv ut

Underbart, njut bara!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de rensade blommorna i en stor bunke tillsammans med finrivet skal av citrusfrukterna och saften.
  2. Koka upp vatten och häll det över. Tillsätt socker och citronsyra, rör om väl så att sockret löser sig.
  3. Täck med ett lock och ställ kallt i 3-4 dygn. Rör några gånger under tiden.
  4. Sila saften genom duk, häll på rena flaskor och förvara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.