Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädermarinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Blanda ingredienserna till marinaden.
  2. Skär kasslern i tunna snygga skivor och lägg dem i en liten form. Häll över marinaden, hacka hälften av örterna och lägg dem överst. Sätt plastfolie över formen och ställ in i kylen 1-2 timmar.
  3. Sätt ugnen på grill 225 grader. Skölj tomaterna och lägg dem i en ugnssäker form. Strö över lite flingsalt. Baka i ugnen ca 15 minSkala och hacka rödlöken. Hacka resten av örterna.
  4. Ta upp kasslern ur marinaden. strö örter och rödlök på kasslerskivorna. Servera med tomater och kokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.