Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädersaft

 
Skriv ut

Recept för frysen

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och socker så att sockret ”smälter”. Häll i citronsyran – OBS! Ta kastrullen från spisen när citronsyran hälls i – det kan annars jäsa över kanten på kastrullen. Skiva 5 citroner, pressa saften ur de övriga 5 samt riv skalet av 3 av dessa. Tillsätt citronerna till blommorna – jag brukar varva citroner/blomklasar. Häll den kokheta lagen över citroner/blommor. Låt stå 5 dygn övertäckt med duk. Rör om en gång/dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.