Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med ädelost.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept jag hittat här på Matklubben.se och som jag sedan modifierat efter egen smak. Hoppas fler tycker om det. Det gjorde jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa filén och skär i ganska tunna skivor. Bryn i stekpanna. Hacka vitlöken och rosta i smör i en gryta. Tillsätt vattnet med den upplösta buljongtärningen, grädden och creme fraichen.
  2. Låt koka upp och smält sedan ner ädelosten, och lägg ned filén. Smaka av med salt och svartpeppar, låt allt koka i 10 minuter innan du serverar till potatis eller ris.
  3. (Själv hade jag kokta, skivade morötter till.) Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.