Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med grön röra

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Läckra ostpanerade biffar med ris och en currykryddad grönsaksröra blir kanske en trevlig lördags eller söndagsmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela köttet i sex bitar och bulta ut dem till biffar. Krydda med salt och peppar och vänd dem i mjöl, sedan ägg och sist ost. Låt dem vila.
  2. Koka riset. Bryn löken lätt i matfett, pudra över curry och vänd ner paprika och svamp. Småkoka 10-15 minuter.
  3. Stek köttet på medelvärme cirka 3 minuter på varje sida.
  4. Lägg upp riset på fat, lägg på köttet och slå över grönsaksröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.