Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med sting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta recept stod på ett mjölkpaket för många år sen, men då var det lövbiff istället för Fläskfilé. Gjorde om receptet lite, då det var för svagt för min del!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fläskfiléen tunnt, lägg margarinet i en varm stekpanna och ha i curryn. Stek köttet tills det är väl genomstekt, krydda med salt, peppar, olja, vitlök, sambal olek och buljongtärningen. Häll över grädden och låt det pruttra en stund.
  2. Serveras med ris, potatis eller pommes frites och en god grönsallad
  3. Tänk på att ju längre stund som sambal olek får ligga i, ju starkare blir det!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • McError 7 december 2008

    Det var gott, men för salt för min del fast jag bara tog halva mängden soja. Tog i och för sig lite mer sambal som är rätt salt i sig. Skall göras igen, men då med bara 0,5 msk soja och 0,5 buljongtärning, så kan man ha i mer i efterhand om det behövs.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.