Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé- och korvspett.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Spetten går bra att förbereda. Servera med potatis- eller couscoussallad.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén och skär den i ca 2 cm skivor. Dela varje i 4 bitar. Skär korvarna i ca 3 cm bitar och rulla en halv baconskiva runt varje. varva allt på spett, även lagerbladen. Ställ köttet kallt tills det är dags att grilla. Ta fram köttet i god tid så att det är rumstempererat när det läggs på grillen. Blanda ihop kryddorna till täcket och strö på köttet. Grilla eller stek spetten runt om 4-7 min beroende på grillens värme. Strö på lite salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.