Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé- och pestopastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med t ex ett gott grekiskt lantbröd eller liknande

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och häll av vattnet, dela tomaterna i hälften. Dela avokadona i två och skär dem i skivor, pressa över limefrukten. Strimla löken fint och skölj ruccolan.
  2. Blanda den kokta pastan i en stor skål med pesto, balsamvinäger och 1 msk olivolja. Tillsätt den skivade löken, ruccolan, avokadon och tomaterna.
  3. Skär fläskfilen i skivor och lägg upp på ett fat. Skär Halloumin i skivor och stek den i lite olivolja tills den får fin färg. Servera med pastasalladen och fläskfilén med några skivor gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.