Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé- och gorgonzolagratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Putsa och skär filén i strimlor och lägg dem i sojan blandad med paprikapulver. Lägg blandningen i en smord eldfast form. Stek svampen i margarinet och blanda med tomaterna och köttet.
  2. Vispa ihop buljongen, grädden och vetemjölet i en kastrull och koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över köttet och ställ in i ugnen 20-30 min. Ta ur formen och smula osten över gratängen. Ställ in den i ugnen 5-8 minuter.
  3. Serveras med fördel till ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.