Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gottigottgott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp hälften av matfettet i en gryta och bryn köttet runt om. Tillsätt salt, tomatpuré, buljong och vin. Koka upp , tillsätt peppar, lagerblad och timjan och låt sjuda på svag värme cirka 15 minuter.
  2. Hetta upp resten av matfettet i en stekpanna och fräs snabbt lök, mandel och lägg ner i grytan. Rör ut majzenan i vattnet och rör ner. Låt sjuda ytterligare 5 minuter.
  3. Servera med potatis och haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.