Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, snabbt och drygt av fläskfilé

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet och bryndet i margarin. Salta. Skala löken och hacka den. Skär skinkan i tärningar. Tillsätt skinkan och löken och låt det bryna med en liten stund. Strö över rosépepparn och mjölet. Rör ut tomatpurén i buljongen och slå över.Låt koka i 5 min. Häll i grädden och och smaka av med ev. mer kryddor. Servera med ris eller pressad potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.