Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En favorit!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén och skär i 1 cm tjoka skivor. Stek sedan fläskfilén. Rör ihop grädde, fond,sylt och pepparkornen i en bunke. Häll över fläskfilén och låt små koka i ca 1 timme.
  2. Smaka av med salt och ev lite soya om man vill. Servera med valfri potatis. Själv tycker jag om att ha klyftpotatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.