Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tog vad jag hade hemma

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort det mesta fettet från köttet, skär dom i små bitar o bryn på medelhög värme i en gryta. Skala o skär löken i små bitar gör likadant med paprikorna. Öppna burken med champinjornerna o häll spadet i ett glas.
  2. Lägg i lök, paprika och champinjorner i grytan, blanda o låt det brynas tills köttet är genomstekt smaksätt med två tsk allkrydda. Häll sedan i crème fraichen och grädden tillsätt halva glaset med spadet från champinjonerna o några tsk kinesisk soya, låt det stå o puttra i 5-10 minuter. Smaka av o tillsätt mer spad och soya tills du är nöjd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kekke46 12 augusti 2010

    Den här grytan är underbar tycker vi här. Den kommer jag att göra fler gånger. Jag ger en femma för den. Tack för ett bra recept.

  • Mamma0607 8 oktober 2010

    Va härligt att höra att den är omtyckt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.