Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt rätt att göra om man är många.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén och skär i 1 cm tjocka medaljonger. Krydda köttet med lite salt och peppar. Bryn köttet i stekpannan. Lägg dom brynta köttbitarna i en stor gryta. Häll i alla konserverna i grytan. Lät puttra på svag värme i 45 - 60 min. Smaksätt ev. med lite piffikrydda. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.