Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilémedaljonger med senapsrotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott nu när det är skördetider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär i medaljonger. Salta och peppra. Bryn smöret, låt svalna något och tillsätt citronsaft, finrivet skal och fond. Smaka av med salt och peppar. Stek medaljongerna i lite smör till gyllene och genomstekta.
  2. Tärna rotfrukterna och koka mjuka i saltat vatten. Häll av.
  3. Hacka dragonen och bryt isbergssalladen. Vänd rotfrukterna i senapen, salladen och dragonen. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.