Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flundrafilé i grön sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Plattfisk till all ära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö salt på fisken och rulla ihop eller vik dem.
  2. Fräs örterna och kryddor i smör. Lös upp bulongtärningen i vattnet, tillsätt vermouthen och creme fraichen.
  3. Låt allt koka upp. Lägg i fiskrullarna och sjud i fem minuter eller till att fisken är vit. Servera med kokt ris eller potatis och sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.