Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jakob

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Godare kan det inte bli!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingbitarna i en smord form. Strö över salladskryddan och tillsätt salt och peppar (om det behövs).
  2. Skala bananerna och skär dom först på tvären och sen på längden. Lägg bananbitarna på kycklingen.
  3. Vispa grädden, blanda med chilisåsen och häll den över kycklingen.
  4. Stek i 225 grader i ca 20 minuter. Skär under tiden bacon i bitar och knaperstek den. Strö över den färdiga kycklingen. Servera med sallad och jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 15 maj 2010

    Detta är så gott. Haft receptet i min ägo i många år och tillagat det många gånger. Betyget är en femma på denna rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.