Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Foliebakad vitlöksfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barnens favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp till 4 rejäla aluminiumfolie-ark och smörj dem med smör. Dela fisken i 4 bitar. Skiva löken och vitlöken. Lägg fisken på folien och lägg löken ovanpå. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg créme fraiche franska örter på toppen. Lägg paketen på grillgallret och låt fisken baka ca 15 minuter(i ugn 200 grader 15 - 20 minuter). Öppna och kolla om fisken är vit och fast. Strö över lite färska örter.
  3. Servera med en klick créme fraiche franska örter och färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.