Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskkarré med foliebakad färskpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt för sommarköket är den färdigmarinerade fläskkarrén med citron och rökarom. Extra snabblagad blir rätten om potatisen redan är kokt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skiva löken och dela ev potatisen om den är stor. Fördela potatis, lök, rosmarin, lagerblad och smör på 4 folieark. Salta och peppra.
  2. Vik ihop paketen väl och grilla dem på glöden ca 15 minuter. Grilla karrén ca 4 minuter på varje sida. Servera med potatis sallad och citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.