Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad Fläskkarré med avokado- och potatissallad samt citronyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inte illa att hämta detta från grillen en skön sommarkväll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen! Pensla de tunna skivorna med barbecuesås och lägg på ett fat. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Klyfta bakpotatisen, ställ på en oljad plåt, kör in i ugnen ca 15 minuter. Klyfta tomater, skala och klyfta avokado och lägg på ett fat.
  3. Riv skalet av citronen, pressa ur saften och blanda med olivolja och yoghurt.
  4. 5 minuter innan potatisen är färdig så grillar du köttet ca 2 minuter på varje sida. När potatisen är klar, blanda den med tomat, avokado och arrangera vackert på ett fat med några droppar olivolja, salt, peppar och romansallad.
  5. Servera det grillade köttet med avokado- och potatissallad och citronyoghurt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.