Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskkarré med gurka och jasminris.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta grillade vi något kortare tid än vad som står, beror väl på tjockleken samt att vi hade råris till.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ingredienserna till kryddblandningen. Ta undan ca 1/4, gnid in resten på köttet. Lägg köttet mitt på grillgallret och grilla under lock på medelvärme (150°C) i ca 2 timmar tills köttet är väl genomstekt (innertemperaturen ska vara 65°C). Vänd då och då. Låt vila i ungefär 10 minuter när det är klart. Skiva köttet tunt. Strö över resterande kryddblandning. Servera med gurka, vårlök och jasminris. God sås till är "Melkers grillsås"

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.